Діємо разом

НАБЛИЖАЄТЬСЯ ЛІТО...
БУДЕ БАГАТО КВІТІВ...

Чудово! А чому б вам не зайнятися флористикою?
„Любить... Не любить... Любить... Не любить...” Якщо вам доведеться таким способом визначати, як ставиться до вас ваш партнер, не викидайте відірваних пелюсток. Натомість засушіть їх і збережіть. Допоки розвиватимуться ваші стосунки, назбираєте багато матеріалу. А ваші почуття надихнуть вас на черговий шедевр - мініатюру чи картину, виконану в техніці флористики.
Флористика - заняття для справжніх чоловіків
Якщо ви фанат бойових мистецтв, чи, щонайменше, прийняли переконливе рішення з наступного понеділка записатися в секцію карате, флористика - саме те, що вам необхідно. Знайте, що в Японії мистецтвом професійної флористики - „шібана” - займалися виключно чоловіки Це був один із етапів тренування самодисципліни воїнів-самураїв. Вони ж розробили багато прийомів та технік, що й донині використовуються в флористиці.
Якщо ви не знаєте, з чого почати, знайдіть у книгарні чи бібліотеці відповідну літературу (її на сьогодні вже видано доволі багато), або зверніться у найближчий позашкільний навчальний заклад. Там ви отримаєте кваліфіковану консультацію і, можливо, знайдете нових другів.
А ще краще - створіть гурток флористики у своїй школі.
Гарно й акуратно виконана робота буде чудовим подарунком для рідних і друзів. Зрештою, її можна вигідно продати.
Спробуйте. Хто зна, а раптом флористика - саме те заняття, яке ви так довго шукали?