Волонтерський рух

СТАНЬТЕ ВОЛОНТЕРОМ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

Міжнародний Рух Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця є найбільшою організацією, заснованою на волонтерських засадах у світі. Виконання великого обсягу роботи, як в Україні, так і в різних куточках світу стає можливим завдяки самовідданій праці наших волонтерів, чий внесок у повсякденну діяльність Червоного Хреста заслуговує на найвищу оцінку.

ВОЛОНТЕРСТВО В ТОВАРИСТВІ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ

Добровільність є одним з семи основоположних принципів Червоного Хреста та Червоного півмісяця і щороку наші волонтери надають допомогу більше 200 мільйонам нужденних по всій земній кулі, уособлюючи власним прикладом силу гуманності.

З моменту вступу до лав волонтерів Товариства Червоного Хреста України перед Вами відкривається унікальна можливість – надавати суттєву підтримку у здійсненні важливих гуманітарних завдань нашої діяльності в Україні. Приєднавшись до наших добровольців, Ви будете здійснювати допомогу організації, яка є визнаною у всьому світі за свої зусилля спрямовані на покращення життя найуразливіших верств населення.

Волонтерська діяльність уможливлює надання вчасної та такої необхідної допомоги нашому суспільству.

Для того, щоб стати нашим волонтером, вам необхідно зв’язатися з місцевим осередком Товариства Червоного Хреста у Вашому місті або заповнити он-лайн анкету волонтера.

Більш докладну інформацію про анкету та напрямки волонтерської роботи  ви можете знайти на сайті:

http://www.redcross.org.ua/index.php?idsdr=48